PRECAUCIONS I CONSELLS

Coneixes l’ERUGA de la PROCESSIONÀRIA? VIGILA amb el bon temps, la PRIMAVERA, ja que comença la seva desfilada. Present als boscos de pins, causa al·lèrgies i urticàries a persones, especialment nens, i pot ser mortal pels animals si l’oloren o llepen.

16427519_10154961188424437_5979292292975851938_n


NO DEIXAR-LOS SENSE CORRETJA O LLIGATS FORA DE LA BOTIGA SI NO TENS CONTACTE VISUAL ja que no només ROBEN a les protectores sinó que desapareixen molts ANIMALS també en aquestes circumstàncies per a la CRIA o les BARALLES de gossos il·legals.

Com podeu veure a la primera imatge des de l’interior de la botiga es pot veure el gos cosa que no passaria en la segona imatge per la localització escollida.

A L’ESTIU L’ASFALT ÉS MOLT AGRESSIU PELS COIXINETS del gos. Es recomana fer les passejades per terrenys tous i suaus, coberts d’herba o humits.

S’aconsella comprovar la temperatura de l’asfalt abans de treure el gos a passejar per evitar cremades. Si no aguantes 5 segons amb el teu peu nu sobre l’asfalt, llavors no és segur pel teu gos. Amb l’onada de calor lo millor és treure’ls a primera hora del matí i a última hora  de la tarda.

IMG-20160525-WA00011

Caminar per la sorra de la platja a l’estiu també pot cremar la seva pell. Anar per la riba és una bona forma de protegir-los i evitar nafres o butllofes a les seves potes.


NO DEIXAR-LOS SOLS DINS DEL COTXE. “UN MOMENT” ÉS MASSA TEMPS PER ELLS. ELS ANIMALS ES MOREN PER COPS DE CALOR DINS DELS COTXES.


No ens oblidem de posar AIGUA fresqueta cada dia a DIVERSOS ABEURADORS!

CONSELLS Aigua