PROTEGIR TERRASSES, BALCONS, FINESTRES I ESCALES

és molt perillós: gats, gossos i nens petits

Molts acaben mal ferits o morts.  Ells no són conscients de l’alçada i el perill que hi ha. Són curiosos per natura i qualsevol distracció (un ocell, sorolls del carrer, jugar o voler prendre el sol) pot acabar en un accident. Els gats poden estar descansant sobre la lleixa de la finestra i un canvi de postura mig adormits pot fer que caiguin. Hem de ser responsables i cuidar bé d’ells adaptant l’espai.

Aquestes situacions són força comuns

Als centres veterinaris els gats i gossos tenen el sobrenom de “gats i gossos paracaigudistes”

CAL PROTEGIR-LOS!

La petita inclinació fa que poguem continuar utilitzant el tendal.

Important una malla resistent ja que alguns gats els agrada trepar i la mosquitera clàssica de les finestres es pot trencar, una solució podria ser posar doble malla, una mosquitera pels mosquits i un altre anticaigudes.

En finestres mig obertes a més del perill de fuga, hi ha el risc de que el gat quedi atrapat, i pot ocasionar ferides greus o fins hi tot pot arribar a ofegar-se al intentar sortir. Si queda atrapat a ple sol pot patir un cop de calor. En aquests casos hi han unes reixetes que es poden col·locar a les parts obertes.

Si us agrada el bricolatge podeu comprar el material de protecció i posar-ho vosaltres mateixos. Si ho veieu una mica complicat, l’Assoc. EL MUSELL us pot ajudar a fer la instal·lació gràcies a l’empresa amb la que col·laboradora que està formada per un equip de confiança, molt professional i amb una experiència de 10 anys en aquest sector.

Els tensors a les cantonades són molt importants perquè la xarxa mantingui la forma.

Recordem que tot hi ser una malla resistent les inclemències del temps fa que hi hagi un desgast cada cert temps que haurem de controlar. Els primers dies un cop feta la instal·lació reviseu amb molta cura tots els punts i observeu com reaccionen els peques per assegurar-vos que tot està sota control. Vigileu també que no mossegui la malla i es pugui trencar (s’haurien d’unir els dos extrems per tapar el forat ocasionat). En aquests casos haureu de redirigir aquest comportament per evitar que això torni a passar.

Visió detalls.
Visió lateral.

Compte amb les baranes, depenen de la seva amplada poden passar especialment els més petis (cadells i nens que comencen a gatejar o caminar). També s’han de protegir amb una estructura/malla.

Si no disposeu de sostre o tancament superior, feu una prolongació cap a l’interior per a que en el cas que trepin no puguin sortir.

Una reacció inesperada!

Un cop feta la instal·lació, ens imaginem que aniran corrent directes a la part superior de la barana en un afan d’exploració, i resulta que reaccionen amb molta cautela i tafanejant primer el que tenen més aprop, les plantes, els olors i sorolls que senten a través de l’aire. De tant en tant miren cap amunt amb curiositat i fins hi tot amb una mica de desconfiança com podeu veure al vídeo on Fibi, Flor i Myke són els protagonistes. Simplement adorables!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s