PROTEGIR TERRASSES, BALCONS, FINESTRES I ESCALES

Com podeu veure a les imatges és molt perillós pels nostres peques: gats, gossos i nens petits. Molts acaben mal ferits o morts. Cal protegir-los! Ells no són conscients de l’alçada i el perill que hi ha. Són curiosos per natura i qualsevol distracció (un ocell, sorolls del carrer, jugar o voler prendre el sol) pot acabar en un accident. Els gats poden estar descansant sobre la lleixa de la finestra i un canvi de postura mig adormits pot fer que caiguin. Hem de ser responsables i cuidar bé d’ells protegint l’espai.

Aquestes situacions són força comuns, de fet als centres veterinaris els gats i gossos tenen el sobrenom de “gats i gossos paracaigudistes”.

Si us agrada el bricolatge podeu comprar el material de protecció i posar-ho vosaltres mateixos. Hi han diverses solucions possibles. Si ho veieu una mica complicat per les circumstàncies del lloc en qüestió, l’Assoc. EL MUSELL us pot ajudar a fer la instal·lació gràcies a la seva empresa col·laboradora que està formada per un equip de confiança, molt professional i amb una experiència de 10 anys en aquest sector.

És molt important la utilització d’una malla resistent ja que com sabeu alguns gats els agrada trepar i pot passar que la mosquitera clàssica de les finestres es pugui trencar, una solució podria ser posar doble malla, una mosquitera pels mosquits i un altre anticaigudes.

En finestres mig obertes a més del perill de fuga, hi ha el risc de que el gat quedi atrapat, i pot ocasionar ferides greus o fins hi tot pot arribar a ofegar-se al intentar sortir. A més si no aconsegueix tornar a entrar, pot quedar atrapat a ple sol i patir un cop de calor. En aquests casos hi han unes reixetes que es poden col·locar i així les parts exposades no seran cap temptació per ells.

Recordem que tot hi escollir una malla resistent les inclemències del temps (el sol, la pluja i el vent) fa que hi hagi un desgast cada cert temps que haurem de controlar. Els primers dies un cop feta la instal·lació reviseu amb molta cura tots els punts i observeu com reaccionen els peques per assegurar-vos que tot està sota control. Vigileu també que el vostre gat o gos no mossegui la malla i es pugui trencar (s’haurien d’unir els dos extrems per tapar el forat ocasionat). En aquests casos haureu de redirigir aquest comportament per evitar que això torni a passar.

Visió detalls.
Visió lateral.

Hem d’anar amb compte amb les baranes, depenen de la seva amplada poden passar especialment els més petis (cadells i nens que comencen a gatejar o caminar). També s’han de protegir amb una estructura/malla.

Si no disposeu de sostre o tancament superior, feu una prolongació cap a l’interior per a que en el cas que trepin no puguin sortir.

LA RESPOSTA INESPERADA!

Un cop feta la instal·lació i tot dins el seu lloc, resulta que ens imaginem que aniran corrent directes a la part superior de la barana en un afan d’exploració, i resulta que reaccionen amb molta cautela i tafanejant primer el que tenen més aprop, les plantes, els olors i sorolls que senten a través de l’aire. De tant en tant miren cap amunt amb curiositat i fins hi tot amb una mica de desconfiança com podeu veure al vídeo on Fibi, Flor i Myke són els protagonistes. Simplement adorables!

CONTACTA’NS!

Demana’ns Pressupost!

Assoc. EL MUSELL

elmusell@yahoo.es
Whatsapp 644933425

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s