Per què hi som?

És la nostra RESPONSABILITAT CUIDAR del lloc on vivim, tenir cura del MEDI AMBIENT ja que és casa nostra. Amb una correcta gestió aconseguim un equilibri natural que ens aporta salut i benestar a tots els éssers vius.


RESCATEM ANIMALS en situació extrema, en aquests casos necessitem cases d’acollida ja que l’associació no disposa d’un espai propi. Degut a la complexitat a l’hora d’aconseguir aquest tipus de llar, el nostre objectiu és poder crear, quan tinguem els recursos necessaris, un CENTRE D’ACOLLIDA per poder donar així una estabilitat als animals.


S’ha de treballar la base del problema que provoca la situació en la que es troben els éssers vius. Per això, la millor manera per a protegir-los és a través de la PREVENCIÓ, EDUCAR des de la infància, conscienciar, fer campanyes de sensibilització, informar, assessorar i denunciar.


Mostrem la situació, necessitats i drets dels animals. Fomentem el respecte vers els éssers vius per evitar així abandonaments, maltractaments, tortures i venda per un interès econòmic. A l’hora promovem l’educació en positiu, l’adopció, l’esterilització i l’eliminació del seu comerç (utilització amb ànim de lucre o d’oci).

L’eutanàsia a Catalunya (als centres de recollida d’animals municipals i privats) ja està prohibida des de fa uns anys amb excepcions. Però encara necessitem que la LEGISLACIÓ vigent es compleixi en tots els seus articles i que s’adapti a les mancances existents. Volem una ADMINISTRACIÓ PÚBLICA que COMPLEIXI amb les SEVES OBLIGACIONS.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s