Les Persones

A l’Assoc. EL MUSELL mirem pel BENESTAR SOCIAL

És per això que demanem sempre una producció ètica/comerç just als nostres proveïdors en tots els nostres productes, per garantir així els drets de les persones en l’àmbit laboral.

Està basada en una relació comercial voluntària, sostenible i inclusiva, respectuosa amb la cultura dels productors, amb els seus drets humans i també amb l’entorn natural.

Vivim en un món amb una gran DIVERSITAT LINGÜÍSTICA – CULTURAL que hem de valorar molt positivament ja que ens enriqueix com a societat. Seria avorrit si tots fóssim iguals!. La tolerància i el respecte vers les diferents cultures és molt important.

Òbviament les activitats socioculturals que no respecten el benestar de les persones o de la resta dels éssers vius no són èticament acceptades i treballarem sempre per una societat més justa.

Dit això, ens agrada promocionar la llengua i la cultura de les nostres comunitats i és per això que un dels nostres objectius és poder tenir la nostra web no només en català sinó en castellà, basc i gallec.

Treballem per les persones, pels seus drets i per la igualtat. ¡SIÉNTETE ORGULLOS@ DE QUIEN ERES!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Treballem per crear una societat millor i és per això que el compte de l’Associació el tenim amb la Caixa d’Enginyers. Buscavem una BANCA amb ÈTICA i vam trobar aquesta societat cooperativa d’estalvi i crèdit que compta amb més de 190.000 socis.

ES84 3025 0002 4314 3338 9212 
TITULAR: ASSOCIACIÓ EL MUSELL
caixa d'enginyers