Conills de granja

Els conills de granja també els podem veure a Montjuïc (Barcelona) totalment assilvestrats, els quals poden hibridar-se perfectament amb el conill de bosc.

No pensem que tots els que són abandonats sobreviuen, la majoria moren per depredadors.

No en comprem si us plau, no és ètic comercialitzar amb éssers vius.

No estan fets per viure tancats en un pis, necessiten espai i poden tenir problemes a les seves potes ja que necessiten una base tova. A més, al final la il·lusió del començament es perd amb la realitat, la responsabilitat de cuidar-los, molta gent es cansa perquè ho omplen tot amb les boletes (femtes) o ho veuen com una càrrega quan han d’anar de vacances i al final els abandonen.

Si ja tens un conill perquè no vas caure en que no era ètic comprar un ésser viu, com li ha passat a molta gent ja que estem en una societat que fa coses que no estan bé per un mer interès econòmic i no interesa informar a la gent perquè som consumidors potencials per seguir així beneficiant com sempre als que més tenen (els quals no tenen cap ètica o moral vers els éssers vius incluent nosaltres mateixos), o si te’l van regalar, que tampoc està bé perquè són éssers vius no coses i perquè és una gran responsabilitat, o si vas adoptar un que van abandonar en un refugi, en la següent pestanya podràs trobar informació important sobre com tenir cura d’ell.

2012_07_06_IMG_4743

NUTRICIÓ, HIGIENE, ETC.