PRIN

PRIN

El típic abandonament d’estiu

Va néixer a una colònia de gats a Pineda de Mar. Com era tan bufona, al ser una cria, una nena se la va voler quedar. Quan va acabar l’estiu la família no se la va emportar a casa (eren de Barcelona i només estaven a Pineda de vacances). Per la qual cosa la van abandonar al carrer pensant que s’en sortiria. Òbviament no ho va fer i una noia que veia que no estava bé ens la va portar.

1

La vam acceptar amb la condició que la portés esterilitzada perquè nosaltres no teniem suficients recursos. I així va venir pobreta. Vam haver de fer-li cures durant uns diens controlant que no s’infectés i que curés bé.

Sense títol

Es va recuperar molt bé i la vam socialitzar amb la resta d’habitats de la casa d’acollida: conill, gats, gos i tortugues de florida (tots animals també abandonats). Amb ells es va acabar relacionant molt bé, especialment amb Benji, el gos. Era una mica esquerpa amb els humans fins que va descobrir el que era una carícia. Mica a mica li vam ensenyar a ser més receptiva i comunicar-se de la manera adequada. Ara li encanten les carícies!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fa un any i mig va tenir un PROBLEMA RESPIRATORI, tenia una mena de tos. Li vam fer proves però tot va sortir bé. Al final se li va passar sol.

Aquest any amb la revisió que li fem al posar-li la vacuna, li hem detectat un PROBLEMA PERIODONTAL força important. L’hem hagut de fer un hemograma i bioquímica, més el test de FeLV-FIV que va sortir negatiu:

ok3

Així de bé anava al tren de camí cap al vet:

ok

I es va portar super bé! Li vam poder treure sang a la primera:

ok2

Els resultats de l’analítica també han sortit bé, així que la propera setmana li haurem de fer la intervenció.

Ja li hem fet la intervenció i tot ha anat molt bé. Prin és molt bona. Ja que estava dormideta hem aprofitat per posar-li el microxip:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Així de guapa és ella:

AGOST 2017 3