PROGRAMA EDUCATIU

L’EDUCACIÓ és la millor manera de PREVENIR, d’aconseguir un futur més ètic i amb més qualitat de vida. Si cuidem del nostre entorn i dels que ens envolten, si ho fem tots plegats, un futur més sostenible i respectuós és possible.

A l’Assoc. EL MUSELL hem creat uns BLOCS FORMATIUS pels diferents nivell educatius: INFANTIL (entre els 3 i els 5 anys), PRIMÀRIA (entre els 6 i els 11 anys) i SECUNDÀRIA: ESO (entre els 12 i els 15 anys) i BATXILLERAT (entre els 16 i els 17 anys).

En els nostres blocs presentem d’una manera interactiva i participativa els diferents conceptes i situacions referents al BENESTAR ANIMAL (mascotes, exòtics, salvatges, producció, laboratori i humana) i al MEDI AMBIENT.

Tractem temes fonamentals com són l’ÈTICA i els DRETS.

Els alumnes crearan un projecte propi treballant en equip, el qual hauran d’exposar i posar en pràctica.

Realitzem una SORTIDA perquè puguin viure d’una manera directe i real algunes de les situacions treballades, com per exemple un Centre de Recuperació d’Animals Salvatges, una Residència per a la Gent Gran, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia Municipal (CAAC), una Granja o una Ruta per la Muntanya per aprendre a reconèixer diferents tipus de flora i fauna, plantar arbres, etc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CONTACTA’NS!

Assoc. EL MUSELL

elmusell@yahoo.es
Whatsapp 644933425